شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۸
دوره آماده‌سازی حضور در كانون‌های ارزيابی و توسعه مدیران

دوره آماده‌سازی حضور در كانون‌های ارزيابی و توسعه مدیران برگزار می‌شود

تاریخ رویداد: شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۲

به گزارش روابط عمومی دانشگاه خاتم، مركز آموزش‌های تخصصی و مهارت‌افزایی دانشگاه خاتم دوره آماده‌سازی حضور در كانون‌های ارزیابی و توسعه مدیران را برگزار می‌کند. کانون ارزیابی و توسعه یک روش شناخت و ارزیابی است که طی آن با بهره‌گیری از ابزارها و تمرینات مختلف، شایستگی‌های کارکنان توسط گروهی از ارزیابان حرفه‌ای ارزیابی شده و از نتایج این ارزیابی‌ها در تصمیم‌گیری‌های انتخاب و یا ارتقا استفاده می‌شود.

این دوره آموزشی، به صورت کاملا کاربردی و عملیاتی طراحی شده‌ است و شرکت‌کنندگان در دوره با گذراندن آن به مفاهیم، ارکان کلیدی و الزامات اجرایی کانون‌های ارزیابی و توسعه تسلط پیدا خواهند کرد؛ همچنین با نمونه تمرین‌ها، نحوه ارزیابی رفتار و فرم‌های مورد استفاده در فرآیند ارزیابی نیز آشنا می‌شوند.

اهداف:

کاهش استرس و ابهام فرآیند کانون ارزیابی و توسعه و بالا بردن ضریب موفقیت از طریق آگاهی‌بخشی نسبت به فرآیند کانون

ثبت‌نام از طریق سایت دانشگاه خاتم صورت می‌گیرد. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص ثبت نام دوره می‌توانید اینجا را کلیک کنید.

راه‌های ارتباطی:

تلفن:                            3-89174921-021