جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۰
دوره آموزشی حسابداری صنعتی

دوره آموزشی حسابداری صنعتی برگزار می‌شود

تاریخ رویداد: چهارشنبه ۱۵ فروردین ۱۴۰۳

مرکز آموزش‌های تخصصی و مهارت‌افزایی دانشگاه خاتم در راستای افزایش مهارت‌های مدیران در حسابداری صنعتی اقدام به برگزاری دوره‌ای با عنوان «حسابداری صنعتی» کرده است.

به گزارش روابط عمومی و وبسایت دانشگاه خاتم، حسابداری صنعتی برخلاف تصور افراد، تنها محدود به فعالیت‌های صنعتی و تولیدی نیست و در تمام شرکت‌های خدماتی و بازرگانی و... کاربرد دارد. در واقع حسابداری صنعتی مکمل حسابداری مالی است.

از این رو، دوره حسابداری صنعتی و آموزش آن، به افراد و سازمان‌ها كمك می‌کند تا به مهارت‌های ضروری مورد نیاز در بازار کار امروزی این حرفه، مجهز شوند. این مهارت‌ها شامل تجزیه و تحلیل مالی، حل مسئله، توجه به جزئیات و مدیریت داده‌ها است.

اهداف دوره

• جمع‌آوری و تحویل گزارشات حسابداری
  • تسهیل در حسابرسی قانونی
  • جمع‌آوری گزارش‌های مالی برای برنامه‌ریزی و کمک به تجزیه‌ و تحلیل گزارش­‌های مالی
  • افزایش سرمایه­‌گذاری­‌های داخلی و خارجی
  • تهیه‌ی گزارش­‌های مالیاتی برای ارائه صورت حساب­‌های مالی

ثبت‌نام در این دوره از طریق سایت دانشگاه خاتم صورت می‌گیرد. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص ثبت‌نام دوره می‌توانید اینجا را کلیک کنید.

راه‌های ارتباطی:

تلفن:                                    ۳-۸۹۱۷۴۹۴۲-۰۲۱