پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۳
پنجمین دوره جامع تکنولوژی داده برگزار می‌شود

پنجمین دوره جامع تکنولوژی داده برگزار می‌شود

تاریخ رویداد: یکشنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۳

مرکز آموزش‌های تخصصی و مهارت افزایی دانشگاه خاتم برگزاری پنجمین دوره جامع تکنولوژی داده (DataTech) را برگزار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی و وبسایت دانشگاه خاتم، در دنیای امروزی مبتنی بر داده، سازمان‌ها در تمامی صنایع به دنبال افرادی با تخصص هستند تا از قدرت داده‌ها استفاده کرده و آنها را به بینش‌های عملی تبدیل کنند. پنجمین دوره جامع تکنولوژی داده منطبق با نیازمندی‌های حرفه‌ای کسب‌وکار برای متخصصین و كلیه علاقه‌مندان طراحی و برنامه‌ریزی ‌شده است. این دوره جامع برای تجهیز حرفه‌ای‌ها و علاقه‌مندان به مهارت‌ها و ابزارهای لازم برای تبدیل شدن به متخصصان علوم داده طراحی شده است و شرکت کنندگان در دوره، در قالب یک برنامه درسی جامع که طیف وسیعی از موضوعات را پوشش می‌دهد، از مفاهیم و ابزارهای اساسی داده تا داده‌کاوی پیشرفته و تکنیک‌های یادگیری ماشینی، دانش جامع و تجربه عملی در زمینه علم داده را به دست می‌آورند.

ویژگی‌های دوره تکنولوژی داده:

•    آموزش توسط متخصصین: از اساتید مشهوری که در خط مقدم علم و فناوری داده هستند، بیاموزید.
•    آموزش عملی: از طریق پروژه‌های دنیای واقعی که با روندهای صنعت همسو هستند، تجربه عملی به‌دست آورید.
•    پوشش جامع: طیف وسیعی از موضوعات علم داده، از جمع‌آوری و تمیز کردن داده‌ها تا مدل‌های پیشرفته را کاوش کنید.
•    کاربرد عملی: مهارت‌های به کارگیری تکنیک‌های علم داده را برای حل چالش‌های کسب‌وکار در دنیای واقعی توسعه دهید.
•    آموزش مجازی و دسترسی به ویدئو: به کمک آموزش مجازی و دسترسی به ویدئوهای تمام مفاهیم را دوباره مرورکنید و درک عمیق‌تری از مطالب داشته باشید.
•    مسیر یادگیری منسجم: یک مسیر یادگیری ساختاریافته را دنبال کنید که تضمین می‌کند که به شما تفکری ساخت یافته و درک جامعی از علم‌داده خواهد داد.

پس از تکمیل دوره، دانش‌پذیران قادر به انجام موارد زیر خواهند بود:

•    تجزیه و تحلیل و تفسیر مجموعه داده‌های پیچیده
•    استفاده از الگوریتم‌های داده‌کاوی و یادگیری ماشین
•    مدل‌های پیش بینی و تقسیر نتایج
•    ایجاد بینش‌های مبتنی بر داده‌ها
•    تضمین مزیت رقابتی در بازارکار مبتنی بر داده

این دوره 24 اردیبهشت‌ماه 1403 شروع می‌شود و 5 مهرماه 1403 به اتمام می‌رسد. شرکت در این دوره برای عموم آزاد است. کلاس‌های دوره به صورت مجازی برگزار می‌شود و در صورت امکان برگزاری برخی جلسات کارگاهی در دانشگاه خاتم برگزار خواهد شد. کلاس‌ها به صورت دو بار در هفته، دوشنبه (از ساعت 17 تا 20) و پنجشنبه (از ساعت 9 الی 12) خواهد بود. جلسات به گونه‌ای برنامه‌ریزی شده است که تداخلی با ساعات کاری کارکنان شرکت‌کننده در دوره نداشته باشد.

ثبت‌نام در این دوره از طریق سایت دانشگاه خاتم صورت می‌گیرد. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص ثبت‌نام می‌توانید اینجا را کلیک کنید.

راه‌های ارتباطی:

تلفن:                             ۳-۸۹۱۷۴۹۲۱-۰۲۱