دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۴

در یک نشست تخصصی به میزبانی دانشگاه خاتم؛

رگه‌های شخصیتی قهرمان نمایشنامه «باغ وحش شیشه‌ای» واکاوی می‌شود

تاریخ انتشار: سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

نشستی تخصصی با عنوان «واکاوی رگه‌های شخصیتی قهرمانان داستانی: باغ وحش شیشه‌ای» در دانشگاه خاتم برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و سایت دانشگاه خاتم، گروه روان‌شناسی و زبان انگلیسی دانشگاه خاتم سومین «نشست روانشناسی و ادبیات» خود را با عنوان «واکاوی رگه‌های شخصیتی قهرمانان داستانی: باغ وحش شیشه‌ای» برگزار می‌کنند.

این جلسه از سلسه نشست‌های «روان‌شناسی و ادبیات ایران و جهان» است و مدیریت آن را دکتر هدی شبرنگ عضو هیئت علمی و استادیار گروه زبان انگلیسی دانشگاه خاتم بر عهده دارد.

سخنران این نشست دکتر آناهیتا خدابخشی کولایی عضو هیئت علمی و دانشیار گروه روان‌شناسی دانشگاه خاتم است.

نشست «واکاوی رگه‌های شخصیتی قهرمانان داستانی: باغ وحش شیشه‌ای» پنجشنبه 3 خرداد 1403 از ساعت 10 الی 12 در محل سالن امام رضا (ع) در دانشگاه خاتم برگزار می‌شود.

دکتر آناهیتا خدابخشی
دکتر هدی شبرنگ