جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۰۶:۳۱

به همت گروه زبان مدرسه زمستانی دانشگاه خاتم؛

نشست تخصصی «هویت و ادبیات مهاجرت» برگزار می‌شود

تاریخ انتشار: دوشنبه ۷ اسفند ۱۴۰۲

نشست تخصصی «هویت و ادبیات مهاجرت» به همت گروه زبان مدرسه زمستانی دانشگاه خاتم برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و سایت دانشگاه خاتم، نشست تخصصی «هویت و ادبیات مهاجرت» به همت گروه زبان مدرسه زمستانی دانشگاه خاتم و با سخنرانی دکتر هدا شبرنگ؛ استادیار گروه زبان انگلیسی دانشگاه خاتم و دکتر حامد حبیب زاده؛ استادیار گروه زبان انگلیسی دانشگاه کاشان برگزار می‌شود.

نشست تخصصی «هویت و ادبیات مهاجرت» روز پنجشنبه 10 اسفندماه جاری از ساعت 10 تا 13 در محل دانشگاه خاتم به نشانی بولوار ملاصدرا، خیابان شیراز شمالی، خیابان حکیم اعظم، پلاک 30، ساختمان شماره یک دانشگاه خاتم، طبقه همکف، سالن امام رضا (ع) برگزار می‌شود.

شرکت در این نشست برای عموم علاقه‌مندان آزاد است و برای شرکت‌کنندگان گواهی الکترونیک صادر خواهد شد.

مدرسه زمستانی دانشگاه خاتم
هدا شبرنگ