جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۰۲:۳۵
7 +

تاریخ انتشار: دوشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۳

دیدار نوروزی ریاست دانشگاه خاتم با معاونین، اعضای هیئت علمی و همکاران دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی و سایت دانشگاه خاتم، دیدار نوروزی ریاست دانشگاه خاتم با اعضای هیئت علمی و همکاران دانشگاه صبح روز دوشنبه 20 فروردین ماه 1403 در محل سالن آمفی تئاتر دانشگاه خاتم برگزار شد.

در ابتدای این دیدار که به صورت گپ‌وگفتی صمیمانه با هدف همفکری در راستای بهبود عملکرد واحدهای مختلف دانشگاه در سال جدید برگزار شد، دکتر مجید قاسمی رئیس دانشگاه خاتم در سخنانی تقارن نوروز امسال را با ماه مبارک رمضان به فال نیک گرفت و با اشاره به تقارن مجدد ایام پایانی سال جاری با روزهای ابتدایی ماه مبارک رمضان در سال آتی هجری قمری، گفت: سالی که با ماه مبارک شروع و با ماه مبارک تمام می‌شود، انشاءالله پربرکت خواهد بود.

وی ضمن اشاره به موضوع استحابت دعا در این ماه، در عین حال توکل به خداوند همراه با پشتکار و تلاش را ضامن موفقیت در امور دانست و افزود: انسان نباید از تلاش برای تحقق خواسته‌هایش کوتاه بیاید و باید بلندپرواز باشد اما برای کسب موفقیت باید همت‌اش را هم بسیج کند.

دکتر قاسمی در توصیه‌ای خطاب به همکاران خود در دانشگاه خاتم بر لزوم در نظر گرفتن مسئله خیر همگانی در استفاده از دانش و علم روز تاکید و اضافه کرد: اگر در کارهایمان خیر عمومی را نادیده بگیریم، باید گفت که کار عبثی انجام داده‌ایم. به عنوان مثال در موضوع استفاده از هوش مصنوعی، به‌واقع باید هوشمندانه‌تر عمل کرد طوری که مسئله خیر عمومی در متن قضیه باید و به حاشیه نرود.

رئیس دانشگاه خاتم همچنین موضوع دیجیتالی شدن اقتصاد را مسئله‌ای مهم در دنیای امروز برشمرد و به همکاران خود در این دانشگاه پیشنهاد کرد در سال جدید توجه ویژه‌تری به این موضوع داشته باشند.

دکتر قاسمی همچنین در پاسخ به نکته یکی از اعضای هیئت علمی که بیان کرد دانشگاه خاتم در بسیاری از حوزه‌های علمی روز دستاوردهای بزرگ و قابل توجهی داشته اما جامعه چندان از این دستاوردها مطلع نیست، ضمن صحّه گذاشتن بر این موضوع، تاکید کرد: ما نیازمند برندبوک هستیم و این موضوع باید در چارچوب موضوعات مرتبط با روابط عمومی و اطلاع‌رسانی اجرایی شود.

ریاست دانشگاه خاتم در بخش دیگری از سخنان خود به آخرین وضعیت پیشرفت پروژه پردیس دانشگاه خاتم که در حوالی شهر پردیس در حال ساخت است و بر اساس برنامه مقرر است تا سال 1405 به پایان برسد، اشاره کرد.

به گفته وی، مجموع مساحت پروژه پردیس دانشگاه خاتم 49 هکتار است که 420 هزار مترمربع بنای ساختمانی آن است. پردیس دانشگاه شامل 10 دانشکده، 12 پژوهشکده و یک کتابخانه مرکزی با ظرفیت یک میلیون جلد کتاب است.

در این دیدار صمیمانه، مواردی از قبیل لزوم بازنگری در برخی از سرفصل‌های درسی با توجه به پیشرفت‌های تکنولوژیک روز، بهره‌گیری بیشتر از هوش مصنوعی در فرآیندهای آموزشی دانشگاه، لزوم تعامل گروه‌های مختلف علمی برای انجام پروژه‌های مشترک و ...، از سوی برخی از اعضای هیئت علمی دانشگاه مطرح شد و جلسه با گرفتن عکس یادگاری به پایان رسید.

دکتر قاسمی رئیس دانشگاه
دیدار نوروزی