یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۲۳:۳۷
هشتمین کنفرانس ملی فرهنگ سازمانی برگزار می‌شود

هشتمین کنفرانس ملی فرهنگ سازمانی برگزار می‌شود

تاریخ انتشار: یکشنبه ۱۷ دی ۱۴۰۲

«هشتمین کنفرانس ملی فرهنگ سازمانی» به همت انجمن مدیریت ایران و با همکاری دانشگاه خاتم بهمن‌ماه امسال در تهران برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و سایت دانشگاه خاتم، «هشتمین کنفرانس ملی فرهنگ سازمانی» با رویکرد «فرهنگ‌سازی در شبکه‌های اجتماعی» به همت انجمن مدیریت ایران و با همکاری دانشگاه خاتم بهمن‌ماه امسال در تهران برگزار می‌شود.

همزمان با این کنفرانس و به عنوان یکی از برنامه‌های این رویداد علمی، «جشنواره علمی اندیشه برتر» نیز با هدف «توسعه و ترویج مبانی علمی و کاربردی فرهنگ سازمانی و مسئولیت اجتماعی مدیریت» برگزار می‌شود.

در فراخوان «هشتمین کنفرانس ملی فرهنگ سازمانی» از تمامی استادان، دانشجویان و پژوهشگران دعوت به عمل آمده تا ضمن حضور در کنفرانس و جشنواره، آثار خود را در قالب موارد زیر به دبیرخانه کنفرانس ارائه کنند:

• ارائه مقالات
  • ارائه تجارب برتر
  • ارائه فیلم کوتاه و 180 ثانیه‌ای
  • ارائه پوستر
  • ارائه کاریکاتور

مهلت ارسال آثار تا 25 دی‌ماه 1402 است و علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را با ذکر عنوان در قسمت Subject به آدرس ایمیل iran.ima1398@gmail.com  ارسال کنند. به برگزیدگان این جشنواره هدایای نفیسی اهدا می‌شود.

«هشتمین کنفرانس ملی فرهنگ سازمانی، «هشتمین جایزه مسئولیت اجتماعی مدیریت» و «جشنواره علمی اندیشه برتر» در تاریخ 10 و 11 بهمن ماه 1402 برگزار می‌شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با دبیرخانه جایزه به شماره‌های 02188210850 و 02186051464 تماس بگیرید.

انجمن مدیریت ایران
فرهنگ سازمانی