شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۰
اطلاعیه وام شهریه صندوق رفاه دانشجویان

اطلاعیه وام شهریه صندوق رفاه دانشجویان

تاریخ رویداد: شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

به گزارش روابط عمومی و سایت دانشگاه خاتم، فرایند ثبت درخواست‌های متقاضیان وام دانشجویی در سامانه صندوق رفاه دانشجویان آغاز شد.

در اطلاعیه صادره از امور دانشجویی دانشگاه خاتم آمده است:

به اطلاع دانشجویان متقاضی وام می‌رساند امکان ثبت درخواست در سامانه صندوق رفاه از تاریخ 1403/02/01 الی 1403/02/31 فراهم شده است. دانشجویانی که برای بار اول متقاضی دریافت وام هستند، باید جهت دریافت فرم ضمانتنامه (سند تعهد) به همراه ضامن به یکی از دفاتر ثبت اسناد، مراجعه و فرم تایید شده را از دفترخانه دریافت کنند. جهت اطلاع از شرایط ضمانت و نمونه سند تعهد می‌توانید به سایت دانشگاه، قسمت امور دانشجویی، کمک هزینه تحصیلی مراجعه کنید. دانشجو بعد از اخذ سند تعهد از دفترخانه می‌تواند در سایت صندوق رفاه، ثبت نام و سپس درخواست وام خود را ثبت کند. دانشجویانی که قبلا وام دریافت کرده‌اند، چنانچه سند تعهد خود را به امور دانشجویی تحویل داده‌اند، فقط باید ثبت درخواست وام را برای سال جاری ثبت کنند.

مبلغ وام کارشناسی: 3 میلیون تومان

مبلغ وام کارشناسی ارشد: 5 میلیون تومان