یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۱
چهارمین دوره جامع تکنولوژی داده برگزار می‌شود

چهارمین دوره جامع تکنولوژی داده برگزار می‌شود

تاریخ انتشار: دوشنبه ۲ مرداد ۱۴۰۲

مرکز آموزش‌های تخصصی و مهارت‌افزایی دانشگاه خاتم با همکاری مرکز مطالعات و تحقیقات فناپ، چهارمین دوره جامع تکنولوژی داده را برگزار می‌کند.

به گزارش وبسایت دانشگاه خاتم، تکنولوژی داده یا Data Technology به مجموعه‌ای از ابزارها و فناوری‌هایی گفته می‌شود که به کسب، مدیریت، پردازش و تحلیل داده‌ها کمک می‌کنند. این فناوری‌ها شامل ابزارهایی مانند پایگاه داده‌ها، برنامه‌های کاربردی تجزیه و تحلیل داده، ابزارهای بیگ دیتا، سیستم‌های ابری، ابزارهایی برای انتقال و تبادل داده و ... است. تکنولوژی داده در دنیای امروز به عنوان یکی از اصلی ترین ابزار تجاری و تصمیم‌گیری شناخته می‌شود و با توجه به حجم بسیار بالای داده‌ها که به صورت روزافزون در حال تولید هستند، استفاده از تکنولوژی داده برای تحلیل و پردازش آنها از اهمیت بالایی برخوردار است.

داده‌ها به دلیل حجم و تنوع زیادی که دارند، به طور مداوم در حال رشد هستند و تکنولوژی داده به شرکت‌ها و سازمان‌ها کمک می‌کند تا از این داده‌ها به طور کامل بهره ببرند و از آنها به عنوان یک منبع ارزشمند برای تصمیم‌گیری و بهبود عملکرد استفاده کنند. به عنوان مثال، تحلیل داده‌های بازاریابی می‌تواند کمک کند تا شرکت‌ها بهترین راهکار برای جذب مشتری و افزایش فروش را پیدا کنند.

تکنولوژی داده همچنین در دنیای علمی و پژوهشی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. به طور مثال، در علوم مهندسی، تحلیل داده‌ها می‌تواند به بهبود طراحی محصولات و فرآیندهای تولید کمک کند یا در علوم پزشکی، می‌تواند به تشخیص بیماری‌ها و تدوین برنامه‌های درمانی بهتر یاری رساند. اصطلاحاتی مانند بیگ دیتا (Big Data)، یادگیری ماشین (Machine Learning) و هوش مصنوعی (Artificial Intelligence) نیز با تکنولوژی داده در ارتباط هستند. این ابزار و تکنیک‌ها، به کمک تکنولوژی داده، برای پردازش و تحلیل داده‌ها و استخراج اطلاعات مفید، به کار گرفته می‌شوند. در مجموع، تکنولوژی داده به شرکت‌ها و سازمان‌ها کمک می‌کند تا از داده‌های خود به بهترین شکل ممکن بهره ببرند و با استفاده از این داده‌ها، تصمیمات بهتری بگیرند و عملکرد خود را بهبود بخشند.

در همین راستا، مرکز آموزش‌های تخصصی و مهارت‌افزایی دانشگاه خاتم با همکاری مرکز مطالعات و تحقیقات فناپ، چهارمین دوره جامع تکنولوژی داده را با اهداف زیر برگزار می‌کند:

افزایش مهارت در جمع‌آوری و پردازش داده‌ها

افزایش مهارت در ذخیره‌سازی و تجزیه و تحلیل داده‌ها

مدیریت داده‌های بسیار بزرگ و پیچیده که توسط سازمان‌ها جمع‌آوری شده‌اند

استفاده بهینه افراد و سازمان‌ها از داده‌های جمع‌آوری شده و اتخاذ تصمیمات مناسب برای بهبود عملکرد و افزایش سودآوری

این دوره جامع آموزشی به مدت 98 ساعت به صورت مجازی و در بازه زمانی 26 مرداد تا 13 آذرماه 1402 برگزار می‌شود. شهریه این دوره 7 میلیون تومان و مهلت ثبت‌نام تا تاریخ 20 مردادماه است. ثبت‌نام در چهارمین دوره جامع تکنولوژی داده از طریق سایت دانشگاه خاتم صورت می‌گیرد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص ثبت‌نام و خرید دوره می‌توانید اینجا را کلیک کنید و یا از طریق راه‌های ارتباطی زیر با مرکز آموزش‌های تخصصی و مهارت افزایی در ارتباط باشید:

تلفن:                               3-89174921-021

اینستاگرام:        khatamuniversity.training