یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۲

به میزبانی دانشگاه خاتم؛

مسابقات برنامه‌نویسی با داده‌های مالی برگزار می‌شود

تاریخ انتشار: یکشنبه ۳ دی ۱۴۰۲

اولین دوره «مسابقات برنامه‌نویسی با داده‌های مالی با محوریت قراردادهای اختیار معامله (ویژه نخبگان و برترین‌های فعال دانشگاه، بازار سرمایه و صنعت)» در دانشگاه خاتم برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و سایت دانشگاه خاتم، معاملات الگوریتمی، فرصت‌های آربیتراژ آماری یا صندوق‌های کوانت و ربات‌های معاملاتی در بازارهای مالی، این روزها فرصت‌هایی مناسب برای کسب درآمد توسط مهندسان آشنا با مهارت برنامه‌نویسی هستند. البته حضور در چنین اتمسفری نیازمند کسب مهارت در دو شاخه است: آشنایی با دانش مالی و کسب مهارت تحلیلی و برنامه‌نویسی.

رویداد «اولین دوره مسابقات برنامه‌نویسی با داده‌های مالی با محوریت قراردادهای اختیار معامله (ویژه نخبگان و برترین‌های فعال دانشگاه، بازار سرمایه و صنعت)» به دنبال آن است تا فضایی را ایجاد کند که شرکت‌کنندگان در این مسابقه، تجربه عملی کار با این قبیل داده‌ها را پیدا کنند و با چالش‌ها و مهارت‌های مورد استفاده در این رشته آشنا شوند.

اهداف طراحی شده در برگزاری این مسابقه عبارتند از:

• آموزش‌های تخصصی، کسب و ارتقاء مهارت و تجربه
  • چالش برنامه‌نویسی با هدف معاملات در بازار سرمایه
  • ارتباط با افراد حرفه‌ای فعال در بازار
  • آموزش و آشنایی با معاملات اختیار و ساختار داده‌های مرتبط
  • حمایت از طرح‌ها و ایده‌های کسب و کاری برتر شرکت‌کنندگان

طی برگزاری این رویداد، افراد حرفه‌ای فعال در بازار سرمایه که تجربه معاملات الگوریتمی را دارند، شرکت‌کنندگان در مسابقه را همراهی می‌کنند و آنها فرصت هم‌نشینی و گفتگو با این افراد مجرب را خواهند داشت و می‌توانند شبکه ارتباطی خود را گسترده‌تر کنند؛ در واقع شرکت‌کنندگان در این رویداد، ضمن کسب مهارت‌های لازم، بخت خود را برای کسب جوایز نفیس مسابقه می‌آزمایند.

نحوه ثبت‌نام و برگزاری مسابقات به صورت زیر است:

• ثبت‌نام در این رویداد به صورت تیمی انجام می‌شود و هر تیم شامل یک سرگروه و سه نفر دیگر به عنوان اعضای تیم است. پس از ثبت‌نام، اطلاعات لازم برای انجام سایر مراحل مسابقه از طریق دبیرخانه مسابقه به داوطلبان شرکت در مسابقه اعلام می‌شود.
  • طی سه روز برگزاری مسابقه، در هر روز، آموزش‌های اولیه‌ی مفاهیم صنعت مالی و استخراج داده‌های مربوط به این مفاهیم در بازار سرمایه ایران آموزش داده می‌شود و متعاقب آن، یک سوال طرح می‌شود و هر تیم فرصت دارد تا پایان همان روز، کدهای مربوط به آن را نوشته و تست کند.
  • بعد از ثبت‌نام، اطلاعات تکمیلی از طریق ایمیل و شبکه‌های مجازی به متقاضیان ارسال می‌شود.
  • ثبت‌نام در مسابقات رایگان بوده و مهلت ثبت‌نام حداکثر تا ۱۵ بهمن‌ماه است.
  • زمان برگزاری مسابقات هشتم و نهم اسفندماه (سه‌شنبه و چهارشنبه) در محل دانشگاه خاتم (سالن امام رضا (ع)) است.

برای تکمیل فرم ثبت‌نام در مسابقات برنامه‌نویسی با داده‌های مالی اینجا را کلیک کنید.

جوایز این مسابقات به این شرح است:

• تیم اول: ۶۰ میلیون تومان جایزه نقدی
  • تیم دوم: ۴۰ میلیون تومان جایزه نقدی