یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۱
فراخوان پنجمین جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه خاتم منتشر شد

فراخوان پنجمین جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه خاتم منتشر شد

تاریخ انتشار: چهارشنبه ۳ آبان ۱۴۰۲

فراخوان پنجمین جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه خاتم و فرآیند انتخاب برگزیدگان این جشنواره منتشر شد.

به گزارش وبسایت دانشگاه خاتم، فراخوان پنجمین جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه خاتم منتشر شد که بر این اساس فرآیند انتخاب برگزیدگان این جشنواره از میان اعضای هیات علمی و دانشجویان به شرح زیر است:

۱- اعضاء هیات علمی:

به منظور تقدیر از اعضای هیات علمی علاقه‌مند به شرکت در بخش پژوهشگر برتر، کتاب برتر، مقاله برتر و اختراع و طرح پژوهشی برتر جشنواره پژوهش و فناوری سال ۱۴۰۲ که مطابق «آئین‌نامه برگزاری جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه خاتم» مصوب شورای پژوهش و فناوری صورت می‌گیرد، با توجه به اینکه بررسی معیارهای ارزیابی پژوهشگران بر اساس اطلاعات موجود در سامانه مدیریت اطلاعات پژوهش و فناوری دانشگاه (simap) و بر اساس کیفیت فعالیت‌های پژوهشی صورت می‌گیرد، اعضای محترم هیات علمی حداکثر تا تاریخ ۲۵/‏۰۸/‏۱۴۰۲ فرصت دارند تا نسبت به تکمیل اطلاعات سامانه سیماپ و ثبت درخواست اقدام کنند.

فایل راهنمای نحوه ثبت درخواست اعضای هیات علمی در سامانه سیماپ را از اینجا  دریافت نمایید.

۲- دانشجویان:

دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاه به منظور شرکت در بخش انتخاب دانشجوی پژوهشی برتر و پایان نامه برتر این جشنواره پس از تکمیل فرم‌ مربوطه در سایت پژوهش دانشگاه  (اینجا)  حداکثر تا تاریخ 25/‏۰8/‏۱۴۰۲ می‌توانند نسبت به ارسال فرم و مدارک به نشانی الکترونیکی research@khatam.ac.ir اقدام کنند.

علاقه‌مندان برای دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره‌های زیر تماس حاصل کنند:

جشنواره پژوهش و فناوری
فراخوان