یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۰۴:۳۲
راهیابی تیم رباتیک دانشگاه خاتم به مرحله نهایی مسابقات جهانی روبوکاپ

راهیابی تیم رباتیک دانشگاه خاتم به مرحله نهایی مسابقات جهانی روبوکاپ

تاریخ انتشار: یکشنبه ۱۳ اسفند ۱۴۰۲

تیم رباتیک دانشگاه خاتم به مرحله نهایی مسابقات جهانی روبوکاپ در لیگ Robocup@Home SSPL (Social Standard Platform League) راه یافت.

به گزارش روابط عمومی و سایت دانشگاه خاتم، تیم رباتیک دانشگاه خاتم با نام بین‌المللی KIARO موفق به راهیابی به مرحله نهایی مسابقات روبوکاپ جهانی در لیگ Robocup@Home SSPL (Social Standard Platform League) شد.

برای راهیابی به این مسابقات ارزیابی‌های مختلفی در چند مرحله روی عملکرد تیم در طول دوره‌های گذشته مسابقات، توانایی فنی تیم، فعالیت‌های داخلی و بین‌المللی تیم و ... از سوی کمیته فنی و داوران بین‌المللی روبوکاپ انجام شده است و تیم دانشگاه خاتم تنها نماینده کشورمان در این لیگ خواهد بود.

تیم رباتیک دانشگاه خاتم با سرپرستی دکتر عبداله شمیسا؛ عضو هیات علمی گروه مهندسی برق دانشگاه خاتم و هماهنگی فنی مهندس الهه راه‌پیما، علاوه بر انجام پروژه‌های موفق حوزه رباتیک در سال‌های گذشته، در مسابقاتRoboCup @Home Education 2021 که از راه‌دور به صورت آنلاین برگزار شده بود نیز موفق به کسب جایزهBest Technical Video Award Standard Platform - First Place شد.

مرحله نهایی این مسابقات به مدت 7 روز در تیرماه 1403 به صورت حضوری در کشور هلند برگزار خواهد شد (15-21 July 2024 ,Eindhoven, Netherlands).

تیم رباتیک دانشگاه خاتم
روبوکاپ